010 - 522 02 44 info@basro.com

De diensten van Basro

Elektrotechniek

Het perfecte licht voor uw winkel of op de werkplek, laadstations en de juiste krachtinstallaties, zodat deze de toenemende vraag naar elektriciteit aankunnen. Van standaard elektrotechnische werkzaamheden tot de meest geavanceerde projecten: Bij Basro bent u verzekerd van jarenlange ervaring en deskundigheid. Onze engineers ontwerpen efficiënte en duurzame installaties. Uw installatie en het onderhoud zijn bij onze vakmensen in goede handen.

Het aantal elektrische en hybride auto’s en fietsen groeit in rap tempo. Wij plaatsen laadpalen en zorgen voor de bijbehorende krachtinstallatie. Daardoor blijven uw interne systemen ook bij een tijdelijk grotere vraag naar stroom goed functioneren.

Elektrisch autorijden en fietsen, snellere datanetwerken, aardgasvrije gebouwen. De vraag naar stroom groeit alleen maar. Wij kijken met u vooruit zodat uw organisatie elektrotechnisch voorbereid is op nieuwe ontwikkelingen rond het elektrificeren van uw wagenpark, dat van uw klanten of bezoekers; of het plaatsen van zonnepanelen op uw pand. En zodat uw installaties de groeiende stroomvraag aankunnen.

Nederland moet van het aardgas af. Dat geldt ook voor ondernemers. Wat de omschakeling naar meer elektrische apparatuur en mogelijke opwek betekent voor uw elektrotechnische installaties nemen we graag met u door.

De mogelijkheden om installaties te verduurzamen zijn veelzijdig. Denk aan toepassing van ledverlichting, biodynamische verlichting, personal fit, aanwezigheidsmelders, voice gestuurde instructie, smart lighting, PV-systemen. Bij alle verlichtingsprojecten werken wij al met de nieuwste generatie energiezuinige ledlampen met een lange levensduur en weinig onderhoud. Uiteraard zorgen wij voor een schone werkplek en het volgens de richtlijnen afvoeren en scheiden van afval.
Lees meer

Elektrotechniek
Basro dots

Inbraakbeveiliging

Met een gerust hart de deur achter je dichttrekken en weten dat jouw eigendommen goed zijn beveiligd. Basro beveiligingstechniek ontwerpt, installeert en onderhoudt state-of-the-art (de modernste) systemen die ongewenste bezoekers snel detecteren en risico’s signaleren. Traditioneel bekabeld of modern draadloos, zelf eenvoudig te beheren via smartphone of tablet of gekoppeld aan een externe alarmservicecentrale. Om de beveiliging compleet te maken, bieden we ook gecertificeerd hang- en sluitwerk.

Inbraaksignalement
Basro dots

Brandbeveiliging

De juiste brandbeveiliging in huis hebben, is een noodzaak voor de veiligheid van personen en eigendommen. Onze gecertificeerde brandmeldinstallaties voldoen alle eisen en NEN-normen. Vanzelfsprekend stemmen we het systeem af op uw wensen en behoeften. Daarbij houden we rekening met de richtlijnen van de overheid en uw verzekeraar.

Met onze maandelijkse controles en jaarlijkse onderhoudsbeurt waarborgt u de werking van uw brand- en ontruimingssysteem. Dit geeft een veilig gevoel.

Brandbeveiliging
Basro dots

Toegangsmanagement

Ongenode gasten over de vloer tijdens kantooruren. Daar zit u niet op te wachten. Ons geavanceerd toegangscontrolesysteem houdt deze mensen buiten de deur. Of biedt beperkt toegang aan de juiste medewerkers. Via een pas of sleutelhanger bepaalt ons systeem of een persoon geautoriseerd is om toegang te krijgen. Zo weet u altijd wie, waar en wanneer uw pand heeft betreden.

Toegangsmanagement
Basro dots

Camera observatie

CAMERA OBSERVATIE & REGISTRATIESYSTEMEN

Wie hangt er rond mijn terrein of pand en heeft hij er wel iets te zoeken? Beeldopnames vergroten de veiligheid rond uw bedrijf. Via camera observatie en cameraregistratie ziet u exact wie zich waar begeeft, kunt u zo nodig een signalement afgeven en bent in staat om een persoon of handeling te benoemen en onderscheiden. Onze camerasystemen voorzien van thermografische camera’s maken ook in het donker een zeer snelle detectie van ongenode bezoekers op het terrein mogelijk.

Video observatie
Basro dots

Datanetwerken

Betrouwbaar, stabiel, voldoende bandbreedte en snel. Dat zijn uw én onze eisen aan een optimaal functionerend computernetwerk. Wij installeren de modernste datanetwerken, die voldoen aan de laatste ontwikkelingen. En de werkzaamheden rondom het vervangen van uw huidige installatie/ systeem nemen wij u volledig uit handen.

Datanetwerken
Basro dots

Domotica

Op afstand eenvoudig alle elektrische systemen in uw bedrijfspand, instelling, schoolgebouw of woning bedienen en beheren. Wij regelen het voor u, met veilige KNX-gecertificeerde besturingssystemen voor gebouwautomatisering en domotica.

Bedienen kan eenvoudig met één apparaat, bijvoorbeeld uw smartphone of laptop. U kunt zelfs sprekend opdrachten geven aan de elektrische installaties; van verlichting en muziek tot toegang en beveiliging. Geheel naar uw wens en behoeften.

Domotica
Basro dots

Service onderhoud

Zeg Basro en je zegt: klaar staan voor onze klanten. Als landelijk werkende organisatie bieden wij de service en snelheid van een lokale installateur. Onze onderhoudsafdeling is 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar. Onze servicewagens rijden door heel Nederland en onze monteurs zijn snel ter plaatse voor het oplossen van een storing of uitvoeren van een inspectie. Zij zorgen dat de installaties werken zoals ze moeten werken.

Installaties die geregeld een onderhoudsbeurt krijgen, lopen minder gevaar op storing of uitval. Met een servicecontract garanderen wij u bedrijfszekerheid.

Noodverlichting

Noodverlichting brandt direct bij het wegvallen van de netspanning, met een continufunctie en/of als nachtverlichting. Installatie en periodiek verplicht onderhoud en inspectie van noodverlichting creëert een veilige omgeving voor iedereen. Bovendien is het cruciaal in geval van een calamiteit. Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken naar de jaarlijkse vervanging van de lichtbron tot 4-jaarlijkse vervanging van de accu’s.

Service onderhoud
Basro dots