Disclaimer

Inleiding en toepasselijkheid privacyverklaring

Om onze activiteiten goed uit te kunnen voeren, is het soms nodig om persoonsgegevens van u te verwerken. Dat doen we altijd zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Basro bv respecteert de privacy van u als bezoeker en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van alle persoonsgegevens verkregen vanuit een bezoek aan en gebruik van de website www.basro.com.We verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.
Basro bv verzamelt slechts tot personen herleidbare informatie die uitdrukkelijk en vrijwillig door de bezoeker ter beschikking is gesteld, zoals de persoonsgegevens door het uitlezen van een informatie- of contactaanvraag, door de verwerking van sollicitaties en door het uitlezen van aanmeldingen voor bepaalde evenementen. Deze informatie kan onder ander bestaan uit de naam, adres, bedrijfsnaam, bedrijfsadres, huidige functie, e-mailadres en telefoonnummer van de bezoeker van Basro.com.

Doel van de verwerking

Wij verwerken persoonsgegevens voor verschillende doelen, namelijk voor:

  • Om goederen en diensten bij u te leveren; 
  • Om u te bellen voor het geval dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren; 
  • U eventueel te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten; 
  • U te benaderen in het geval dat u via onze website solliciteert; 
  • Te reageren op uw verzoek om contact met u op te nemen

Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden alleen voor boven gestelde doelen verwerkt. Basro bv bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de hierboven omschreven doeleinden, tenzij deze gegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke plicht.

Beveiliging

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Basro bv verwerkt uw persoonsgegevens als u klant wordt, voor het opstellen van offertes en voor het versturen van een uitnodiging voor het bijwonen van een evenement. Basro bv treft voortdurend passende maatregelen om uw gegevens te beveiligen tegen verlies, ongeoorloofd gebruik of de wijziging ervan. Deze maatregelen zijn in lijn met de daarvoor geleden wettelijke eisen en richtlijnen.

Derden

De door ons verzamelde gegevens zijn nodig in het kader van de hierboven beschreven doeleinden. Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld tenzij er een wettelijke verplichting of rechtvaardiging is zoals het afsluiten van een verwerkersovereenkomst. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te respecteren.

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die uw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt als u onze website bezoekt. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om eventuele gebruikersnamen, wachtwoorden en persoonlijke instellingen te bewaren, zodat u bij een volgend bezoek niet opnieuw uw gegevens hoeft in te voeren. Om u optimaal van dienst te zijn, plaatst deze website “tracking cookies” op uw computer. Hierdoor kunnen wij u herkennen en informatie terug halen over uw eerdere bezoek. Het profiel dat van u wordt gemaakt, wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke indien bij ons bekend, maar alleen om de getoonde inhoud af te stemmen op uw profiel zodat deze zo relevant mogelijk is voor u. De meeste internetbrowsers bieden u de mogelijkheid om het plaatsen van cookies te blokkeren of om u vooraf te laten weten wanneer er een cookie wordt geplaatst. Cookies kunnen ook verwijderd worden, maar dat kunt u alleen zelf doen aangezien deze op uw computer zijn opgeslagen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Cookie Google

Via deze website wordt ook een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Facebook en LinkedIn.

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook en LinkedIn zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Leest u de privacyverklaring van Facebook en Linkedin m (welke regelmatig kunnen wijzigen) goed door om te kunnen zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerven.

Uw rechten

U heeft het recht om de verstrekte gegevens over te laten dragen ofwel aan uzelf ofwel in opdracht van uzelf aan een andere partij. Ook heeft u het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van u in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen. Wanneer u van mening bent dat uw persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren, te beperken of te verwijderen. Ook kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens als u bijvoorbeeld van mening bent dat het gebruik van uw persoonsgegevens niet noodzakelijk is voor de uitvoering van onze activiteiten of het voldoen aan een wettelijke verplichting. U kunt bezwaar maken door (benoemen via welk medium bijv. per e-mail). Vermeld in de e-mail of ander medium duidelijk tegen welk gebruik van uw persoonsgegevens u bezwaar maakt. U krijgt binnen 4 weken antwoord. Ook kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Basro bv. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van onze diensten of websites bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Disclaimer

Aan het samenstellen van deze website en haar inhoud is de hoogste zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat er zich kleine onvolkomenheden voordoen. Basro bv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voortkomend uit het gebruik en de inhoud van deze website. Wij zien daarom af van welke aansprakelijkheid

Wij werken o.a. voor:

    aafje-a2852b72bb07ba3ccb21109e6cd86ded.png
    actys-61e993bda462488d2a09d2dc6d0db6fd.png
    bouwmaat-26a944766714a5bdb69a9ea6b5229f0e.png
    bovero-dff02c77495b8aa23414eb6343e12c68.png
    claires-3c4bea1ec5f7f6db3a75b0993dbf5d17.png
    dejonggroep-3e9c50a619edd1a24cc0f89f487c3e16.png
    didi-434deea21d9e1923c63b5b71c8832187.png
    frisvastgoed-77215e9a01ca10a4ef174e86127686c8.png
    gamma-c3b697823dbfb37bb0734561fb146b06.png
    gassan-b7ad841c46d95d9f2ac5a309d82d12af.png
    jackjones-19273f4b83e5a45071b3d6741f77b691.png
    karwei-3da1e08707ff5a5b62e1f7b3abb9d41d.png
    maasmond-48ef47c71e132c507fb64bb229e68c6e.png
    mamalicious-9222652a527b54da1487826bd3e07df6.png
    name-it-4ba376cca30a57008a6596bdf5417e53.png
    newyorker-58cd4e9f1610654fb1b280e58803e505.png
    only-79d94c64af4239053fb9cf217cb1c283.png
    outfitters-facacb3d88ca40de3b2ef994740a701d.png
    pieces-5393f87471478ce53f6e73b6381ce6bb.png
    rexel-a60c4e9d31b89abe42f357eac83a87f8.png
    rogam-1a974a0dbabab974c88a3b7b936cb6ea.png
    steps-13272365b7955f79c0c38f9044dd71b4.png
    superstar-2a8650790ae3cfef8185264a799e791c.png
    vandijk-3aa993e3bea7e6e9604786bcd1ffe4d6.png
    vanwaning-926de9e096afa8c12230d8c90efc3e4e.png
    veromoda-b047b5fa78b0674852d941e15d311fac.png
    verwey-f687143e68dd4997df2bba5c24fb5dac.png
    vila-de10a1d8b34ed6254cd36a7280c8e8fb.png
    volvo-747037a98685c7d6a04f20aa1efba2a4.png
    yulius-e59fbd4826887c17141e5b161a86918b.png
    cvu-94292e61c7c23bb9cde49a9c11d26ea1.png
    bigboss-7acc6c445e3f386817bdd2394e16e00c.png
    bluewave-7282110d3660226bad08d648f0bbe53e.png
    open32-cc9028a4875b910ad7426512911beb3e.png
    coolcat-dbd9e481fd12b1faa2d1d488ce24b68b.png
    retif-7d055076b1874210a021c0f84dda407a.png
    saybolt-e293e14490f2f00485c71752e96dd723.png
    veenman-64cf74671d5cf89a671f57cd7de78c57.png
    unibail-b1f36b2df9016348a14ed559b3cf0038.png
    foxit-ddf1f3980f592a926c93ff01fcaef1e3.png
    pinkroccade-4dcfd8a726b6cab554ce7b8068c2647f.png
    quinton-6611f951d7e4c47e9cff70fb6e1904ed.png
    detaned-0d04f4e40c48d721b04a100c4272e001.png
    zwetheul-afbbad8044b94c409ef13b1f8df5564e.png
    sweco2-09a6492bb5818f2864233046161fc648.png